25e Bloesem badminton toernooi zondag 3 november 2019 Westfrieslandhal te Wognum

Met 16 enthousiaste teams wordt op zondag 3 november as. het 25e Bloesem Badmintontoernooi gespeeld. Ons jubileumtoernooi, met een feestelijk tintje! Samen met elkaar gaan we er, net als vorige jaren, weer een leuke en sportieve dag van maken. We hopen op spannende wedstrijden waarbij voor ieder punt word gevochten, gejuicht en getreurd (als je het punt helaas net verliest), maar bovenal gaan we voor pure gezelligheid.

Voordat de strijd gaat losbarsten, zullen we weer beginnen met een warming up om de kans op een blessure zoveel mogelijk te beperken. We starten daarmee om 09.45 uur om vervolgens om 10.00 uur het strijdgewoel te laten losbarsten. Om ca. 16 uur zal het eveneens het traditionele rad van avontuur gaan draaien. Aansluitend wordt de einduitslag bekendgemaakt en zal het nog lang gezellig blijven in het Sportcafé. Hieronder is de poule-indeling voor deze dag te vinden.

Om nog beter voorbereid te zijn, wordt door Upsilon de mogelijkheid geboden om op donderdag 31 oktober vanaf 20:00uur in de Westfrieslandhal te komen oefenen. Wellicht kun je gelijk de tegenstanders in actie zien en alvast de tactiek bepalen. Voor verdere informatie over deze oefenavond kun je een mailtje sturen naar iemand van de organisatie.

Niet alleen de deelnemers hebben hun enthousiasme laten blijken, ook de sponsoren hebben weer zin in dit toernooi. Daar zijn wij erg blij mee, want dat zorgt er toch steeds weer voor dat we dit toernooi kunnen organiseren.

Vanaf deze plaats willen wij de sponsoren alvast bedanken: Keurslager Dick Kok (onze hoofdsponsor), Sportcafe19, Bakkerij Schoutsen, Borduurstudio Esbee, Ineke Overboom nagelstyliste en masseur, Drogisterij Rozemarijn, Colors@Home Loos, Banketbakkerij Corda, Albert Heijn Nibbixwoud, Roadhouse snacks and diner en Sport- en Welnesscenter De Bloesem.

Poule-indeling:

Poule A
Leekerweidegroep
Diekooi
“We gingen toch bowlen?”
Forever young 1

Poule B
Oosteinderweg
De Tulp
De Kaaspersers
De Prikkels

Poule C
Hanebalk
“Mooi Toch!”
Ons Genoegen
Forever young 2

Poule D
Schoutsplaats
De Twinnies
De Golden Oldies
Badgasten

Kom gezellig kijken en je vrienden/kennissen/buren/collega’s aanmoedigen tijdens dit gezellige toernooi!

De organisatie Bloesem Badminton Toernooi

Karin Guldenmund             karinguldenmund@hotmail.com
Iris Koning                            i-koning@hotmail.com
Jos Overboom                      jos.overboom@ziggo.nl
Dick Rood                             rood@quicknet.nl
Rob Vierveijzer                    rc.vierveijzer@quicknet.nl


BC Upsilon wordt gesponsord door: