Bloesemtoernooi 2019

Zondag 3 november vond voor de 25ste keer het jaarlijkse badmintonstratentoernooi plaats in sporthal de Bloesem. Leden en niet leden van de badminton vormden een team bestaande uit 4-6 personen en spelen hier onderling duels (mannendubbel, vrouwendubbel en 2x een mix). Net zoals de vorige keren begon de dag met een warming-up geleid door niemand anders dan Rob Overboom. Bij sommigen stroomde nog het alcohol door de aderen van de dag ervoor, maar om 10.00 uur stond iedereen gereed om te beginnen. In de ochtend werd er door de teams gespeeld voor de klassering van de middag. In sommige poules werd de eindklassering door het onderlinge resultaat van de teams bepaald. Wat opviel was dat veel teams erg aan elkaar gewaagd waren en dat de sterkte van het deelnemersveld elk jaar weer toeneemt. Dat is natuurlijk leuk om te zien, er vinden steeds meer duels plaats. Na de lunch werd begonnen aan het middagschema. Forever Young bleek met 3 van de 4 teams goed vertegenwoordigd in de laatste poule.

Met het team de Hanebalk kwamen we net aan in de 1ste poule terecht. Ook daar speelden we spannende potjes! Soms scheelde het maar 1 punt. Doordat we van team LeekerweideGroep verloren hadden, dachten we het toernooi niet meer te kunnen winnen. Maar verrassend genoeg was dit wel zo! Daar zijn we natuurlijk blij mee maar vooral trots. Want we komen vaak in de top 5 maar 1ste waren we nog nooit geworden. Voor ons een kers op de taart. Die zat er dan wel niet op maar een heerlijke slagroomtaart, van Bakkerij Schoutsen, was een zeer zoete prijs. De gezelligheid van de velden werd na afloop meegenomen naar het rad van fortuin. Hoofdsponsor keurslager Dick Kok had voor deze speciale gelegenheid, de 25ste keer, meer prijzen en heerlijke stukjes worst voor tussendoor.

Voor Rob Vierveijzer was het zijn laatste keer als organisator van het toernooi. Wij willen hem nogmaals bedanken voor zijn inzet. Iris Koning heeft de taak op zich genomen om deze gezellige en succesvolle formule door te zetten.

Tot de volgende keer!

Team Hanebalk

Anita Honing, Renée Honing, Tim Buscher, Kees Spil, Rick Blaauw, Esmee Ax, Emily Kuchler

 

 

Toevoeging organisatie Bloesem badmintontoernooi 

De organisatie kan terugzien op een gezellig en sportief verlopen jubileumtoernooi.

We zaten vol met het maximum aantal van 16 teams. Met dank aan de contactpersonen hiervoor. Zoals ieder jaar zijn we als organisatie weer gesteund door verschillende sponsors met hun (financiële) bijdragen aan dit toernooi. We danken daarom ook Keurslager Dick Kok (hoofdsponsor), Bakkerij Schoutsen, Borduurstudio Esbee, Colors@home Loos, Sportcafe19, Drogisterij Rozemarijn, Banketbakkerij Corda, Albert Heijn Nibbixwoud, Ineke Overboom nagelstyliste en masseur en Roadhouse.

Een aantal sponsors trakteerden ons met iets extra’s op ons 25e jubileum, Banketbakkerij Corda had extra pakken koek voor de prijzen en keurslager Dick trakteerde iedereen in het sportcafé, tijdens de prijsuitreiking, op heerlijke rookworst.

Na afloop werd de organisatie bedankt door de voorzitter van badminton vereniging, Wim Ooyevaar, in het bijzonder Rob Vierveijzer. Rob heeft het toernooi vanaf de eerste keer helpen organiseren en vond het nu mooi genoeg geweest. Hij kreeg een mooi bedankwoordje en afscheidscadeau met bloemen.

De definitieve uitslag van het 25e Bloesem badminton toernooi:

Nr.

1          Hanebalk
2          Schoutsplaats
3          LeekerweideGroep
4          Kaaspersers
5          De Twinnies
6          Ons Genoegen
7          De Prikkels
8          “we gingen toch Bowlen?“
9          Mooi Toch!
10        The Golden Oldies
11        Oosteinderweg
12        Diekooi
13        Forever Young 2
14        Badgasten
15        Forever Young 1
16        Forever Young 3

Tot volgend jaar,

Karin, Iris, Dick, en Jos


BC Upsilon wordt gesponsord door: