Van de voorzitter

Beste leden,

Op het moment dat ik dit stukje schrijf zijn de clubkampioenschappen nog in volle gang. Ik weet niet hoe dat verder gaat aflopen, maar wat ik wel weet is dat de organisatie van de clubkampioenschappen er alles aan doet om het spannend te houden. Zelfs de lotingen zijn live te volgen in de kantine en dat vind ik een erg leuke aanvulling op het geheel en een compliment waard aan de organisatie. Bij deze.

Terugkijkend op het afgelopen seizoen mogen natuurlijk de drie kampioenschappen niet onvermeld blijven. Er zijn professionele betaald voetbalorganisaties die heel graag drie prijzen in één seizoen willen halen. Meestal lukt ze dat niet, maar wij hebben die drie prijzen gewoon binnen!

Ondertussen zijn de voorbereidingen op het komende seizoen in volle gang, waaronder ook het regelen van gloednieuwe wedstrijdshirts met voor een deel nieuwe sponsornamen. Op basis van de resultaten uit het recente verleden zijn de verwachtingen hooggespannen. Ik ben daarom ook blij om te kunnen melden dat onze succestrainer Richard weer minimaal een jaar aan onze club blijft verbonden.

Maar naast een sportieve vereniging zijn wij natuurlijk ook in voor gezelligheid. Ik kijk uit naar het Jubileumfeest ter ere van het 45 + 1 jarig bestaan van onze vereniging. Op het moment dat jullie dit stukje lezen zal het feest inmiddels gehouden zijn. Ik twijfel er niet aan dat het leuk is geweest.

Tenslotte wil ik nog iets kwijt over de ontwikkelingen rondom een eventuele extra sporthal in Wognum. Ik ben aanwezig geweest bij de gemeenteraadsvergadering hierover. Na een lange discussie is gekozen voor een nader onderzoek naar een semi-permanente sporthal, die dan aan de bestaande Bloesemhal gebouwd zou moeten worden. Dit met alle faciliteiten erin, zodat ook wij hier mogelijk in kunnen spelen.

Het onderzoek moet afgerond zijn in oktober. Daarna moet opnieuw een besluit genomen worden door de Gemeenteraad. Ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen hierin.

Voor nu wens ik, mede namens het bestuur, jullie allemaal een fijne vakantie toe. Ik bedank de redactie voor het samenstellen van deze editie van het clubblad en wens jullie veel leesplezier.

Namens het bestuur,

Wim Ooyevaar


BC Upsilon wordt gesponsord door: